تعمیر تخصصی انواع لوازم سرد کننده خانگی و صنعتی در شیراز

ما با 30 سال سابقه تعمیر انواع لوازم سرد کننده خانگی و صنعتی در خدمت شما همشهریان گرامی هستیم.

تعمیر تخصصی انواع لوازم سرد کننده خانگی و صنعتی در شیراز

ما با 30 سال سابقه تعمیر انواع لوازم سرد کننده خانگی و صنعتی در خدمت شما همشهریان گرامی هستیم.

چه غذاهایی را نباید به فریزر داد ؟

237

با تغییر سبک زندگی به زندگی های سرعتی که کمبود وقت ، یکی از ویژگی های بارز و شایع آن است،  میل به نگهداری مواد غذایی مورد نیاز در فریزر خانه افزایش یافته است و خانواده‌های بسیاری مواد غذایی چند ماه خود را در آن نگهداری میکنند اما برای این کار، آگاهی از روش نگهداری صحیح و اینکه چه غذاهایی را نباید در فریزر گذاشت، بسیار مهم است. در این مطلب در مورد غذاهایی که نباید در فریزر نگهداری شوند صحبت می کنیم.

- همه سبزیجات برای فریز کردن یا همان منجمد کردن مناسب نیستند. سبزیجات نرم و لطیفی مانند کاهو و کلم هنگامی که فریز شوند خراب شده و خواص غذایی خود را بطور کامل از دست می دهند.مضافاً اینکه طعم آنها بعداز یخ زدایی دیگر مطبوع نخواهد بود.

 - یکی دیگر از مواد غذایی که نباید در فریزر نگهداری شود تخم مرغ است.

- قهوه هم نباید در فریزر گذاشته شود؛ به ویژه قهوه تیره.

- سس های کرمی نیز داخل فریزر به اصطلاح بریده شده و غیرقابل استفاده می شوند.

- توجه داشته باشید غذاها نباید برای مدت زمان زیادی در داخل فریزر نگهداری شوند. به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیکی و سرانجام موادغذایی برشته شده . توصیه می شود بر روی کیسه های اینگونه موادغذایی که در فریزر قرار می دهید تاریخ قرار دادنشان را هم بنویسید که سریعاً مصرف شوند.

- جای غذای آلوده در داخل فریزر نیست. برخلاف گمان برخی افراد ، فریز کردن تمام باکتری ها را نمی کشد. چیزی که درست است اینست که در واقع غذاهای فریز شده باکتری ها را غیرفعال می کند اما آنها را از بین نمی برد.

این سخن به معنی آن است که اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باکتری های آن فقط تا زمانی که منجمد هستند غیرفعال می شوند. با گرم کردن دوباره آن، باکتری ها فعال شده و غذای شما دیگر سالم نخواهد بود.

- اگر گوشتی که طبخ نشده بارها بیرون از فریزر قرار بگیرد و یخ آن باز شود خاصیت خود را به کلی از دست می دهد. بهترین راه برای نگهداری گوشت این است که آن را تازه مصرف کنید.

- توجه داشته باشید دمای فریزر به ازای هربار باز و بسته شدن تغییر می کند. ممکن است غذا یخ زده باقی بماند اما روند فریز شدن آن کند پیش برود و کریستال های یخی یا به اصطلاح برفک نیز در جداره های داخلی فریزر ایجاد شود، بنابراین تا می توانید از باز کردن درب فریزر خودداری کنید.

- غذاهای سرخ کردنی مانند ناگت های گوشت و یا سیب زمینی سرخ کرده بایستی بسرعت مصرف شوند و از قرار دادن آنها در داخل فریزر اجتناب کنید چرا که روغن در داخل آن باقی می ماند و ضررش بیش از پیش می شود.

- یکی از فاحش ترین اشتباهاتی  که می توان انجام داد قرار دادن غذاهای دارای تاریخ انقضا در داخل فریزر است.

برخی می پندارند که شاید این مواد در داخل فریزر می تواند مدت زمان بیشتری دوام بیاورد اما این طرز فکر بسیار اشتباه است چرا که موادی که تاریخ انقضا داشته باشند به هیچ عنوان بیشتر از زمان تعیین شده سالم باقی نمی مانند.

پس بهتر است تا این مواد را در داخل یخچال قرار دهید و تا پایان تاریخ انقضا و قبل از فاسد شدن، آن ها را مصرف کنید.